ajax loader

Bådplads i Aabenraa Båd Club A.m.b.a.

Som mange andre af østkystens byer og havne, er Aabenraa placeret inderst i en beskyttet fjord, men i modsætning til mange andre, er Aabenraa fjord både bred og dyb – faktisk Danmarks dybeste fjord. Det betyder at du straks kan sejle, og ikke er begrænset af snævre sejlrender. Med sin beskyttede placering, betyder det at du næsten altid kan tage afsted og ankomme i rolige forhold, i den fremherskende vestenvind. Og snart efter du er kommet afsted, åbner fjorden op, og du kan inden for kort tid nå nogle af Danmarks mest eftertragtede destinationer.

Destinationer

Hvis vejret og tiden kun er til en kortere tur, kan du stadig få fantastiske oplevelser. Inden for 15 sømil kan du f.eks. tage til skønne Dyvig, en af de absolut fineste perler, eller et smut til Kalvø i Genner bugt, hvor du kommer helt tæt på naturen og kan stresse helt af.

Er der lidt mere tid, kan du inden for 30 sømil udvide mulighederne og afhængig af vinden enten sejle sydpå gennem smukke Als Sund, østpå til Lyø/Faaborg, eller nordpå til f.eks. Bågø. Mulighederne er mange og giver en skøn sejlads uanset vindretningen.

Aabenraa Båd Club – en sikker havn

Når du er tilbage på din plads, er din båd placeret trygt i en meget velbeskyttet havn, hvor tingene fungerer og moderne faciliteter gør opholdet rart.
Du bliver samtidig en del af et uformelt og solidt fællesskab, hvor der i sommermånederne næsten er grill-garanti ved klubhuset, og hvor du altid kan få råd og vejledning, eller bare en god snak om den seneste sejltur.

Havnen ejes og drives af Aabenraa Båd Club A.m.b.a., d.v.s. at hvert medlem af andelsselskabet ejer en del af havnen i kraft af sit andelsindskud.
Andelsindskuddet er det samme for alle pladsstørrelser, derud over betales et depositum, der afhængig af pladsens bredde mellem pælene.
Den mindste plads måler 275 cm. Fra midte pæl til midte pæl, næste pladsstørrelse er 300 cm. o.s.v. med 25 cm. interval.

Andelsindskuddet og depositum vil, når havnen er fuldt udbygget, svare til de investeringer, der er foretaget, således at andelsselskabet til den tid er gældfri.

Til den årlige drift af havnen svares et årligt kontingent, plus et beløb pr. 25 cm. bådplads man disponerer over.

Når et medlem ønsker at afhænde sin plads, tilbagebetales andelsindskud og depositum efter vedtægterne.

Havnen er et andelsselskab, derfor lave årlige omkostninger for dig som bådejer, hvor du enten kan blive andelshaver med meget lav årlig pladsleje, eller du kan leje en plads til en lidt højere takst, men uden at skulle købe en andel.

Priser, kontakt info. og ansøgning.

Du finder den komplette udregning af netop din bådplads ved at Klikke her

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne er du velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen. Klik her for at se kontaktinformationerne.

Du kan også udskrive og udfylde en ansøgning med det samme. Du finder ansøgnings dokumentet ved at klikke her