ajax loader

Hvad koster en bådplads i ABC?

Der er to forskellige muligheder for at få plads til din båd i ABC.
Du kan blive andelshaver i havnen ved at købe et andelsbevis og indskyde et depositum, eller du kan leje en plads pr. sæson uden at være andelshaver. Som andelshaver nyder du godt af en lavere årlig havneafgift, mens du som sæsonlejer kan få en plads uden at skulle indskyde et større beløb.
Bemærk at jollepladser kun er tilgængelige med andelsindskud, men til gengæld er andelsindskuddet langt lavere end de større pladser.

Prisen på leje og andelsbevis er afhængig af bredden på din båd, og dermed den plads du behøver.
Bemærk at bredden der er angivet i prislisten er fra midten af pælene, du skal derfor pålægge mindst 20-30 cm. ekstra i forhold til din båds bredde.
Hvis din båds bredde er 3,6 meter skal du bruge en 4,0 meter plads, da åbningen i en 3,75 plads vil være for smal.

Medlemsskab af Aabenraa Baad Club er obligatorisk i forbindelse med en bådplads. Aabenraa Baad Club er medlem af Dansk Sejlunion og du vil derfor som medlem få de fordele som det giver, f.eks. adgang til DS’s udlagte turbøjer rundt om i landet.

Studerende kan ansøge om nedsat pladsleje, hvis de opfylder betingelserne i vedtægterne. Kontakt os gerne for nærmere information herom.

Beregn din pris

OBS. April 2021 pga. at ABC for tiden står uden webmaster til at justere prisberegneren til de nye 2021 priser, er den beregnet pris ind til videre kun vejledende og højst sandsynligt ca. 10-15% under den aktuelle pris man reelt kommer til at betale i 2021:

Med prisberegneren herunder kan du regne ud hvor meget du skal betale i årlig pladsleje, og du kan også se størrelsen af evt. indskud.
Vælg i listerne hvilken type medlemsskab du ønsker, samt pladsbredden. Derefter vises resultatet af beregningen.

Andelshaver eller sæsonlejer
Vælg pladsbredde (husk at bredden er fra midtpæl til midtpæl)
Jollepladser kræver andelsindskud – valg er sat til andelshaver
Første år
Andelsindskud
Depositum
Oprettelse
Klubkontingent
Pladsleje
Ialt at betale ved oprettelse inkl. første års pladsleje
Efterfølgende år
Klubkontingent
Pladsleje
Ialt pladsleje efterfølgende år

Hertil kommer årlig afregning af eget strømforbrug samt evt. plads til mast i masteskur.
Der tages forbehold for fejl i prisberegneren, og kontakt altid havnefogede eller bestyrelse for endelig bekræftelse af din pris