Her finder du aktuelle opslag. Husk at ABC også har en Facebook side, hvor du også selv kan bidrage og stille spørgsmål.

Mandetur 2019 som pdf

Klubfest 2019

Lørdag den 14. september 2019 kl. 18.30

Menuen består i år af en lækker fiskeanretning til forret og efterfølgende en lækker  buffet leveret fra Skyttegården.
Årets musikalske indslag består af underholdning ved Aabenraa drengene ”2-Som-Wos”.
 Drikkevarer medbringes selv.
Bindende tilmelding; senest søndag den 1. september.
 Betaling sker ved kuvert-betaling ”kuverter findes i klubhuset ”med navn(e) som afleveres på havnekontoret. Pris pr. person: 175 Kr. Betaling kan også ske via Mobilepay til Ken Petersen 26 51 59 97 – husk navn(e).
  • Vi glæder os til at se jer til nogle hyggelige timer i ABC´s fællesskab.

Venlig hilsen FESTUDVALGET

KLUBFEST i ABC 2019 som pdf fil

Kære medlemmer

Vi har i dag været en tur rundt på broerne i ABC og så hele 13 både hvor strøm kablet hang ned i vandet. Mange både ligger også med kablet konstant tilsluttet i længere tid. Det blev også konstateret i løbet af vinteren.

DET DUR BARE IKKE!!!

Vi har kontaktet en el-ingeniør fra http://www.baadteknik.dk/ for at få bekræftet at det er dårligt for bådene, ens egen og alle andre medlemmers både. (se vedhæftede mail).

For at forhindre galvanisk korrosion (tæring) på bådens mekaniske komponenter er følgende et krav:

• Et el-kabel skal være af godkendt type fra Dansk Standard
  • Lad ikke din båd være tilsluttet i flere uger.
  • Lad ikke kablet hænge ned i vandet.

Vi bliver nød til at fjerne kablet fra el-standeren når vi ser kablet ligger i vandet

​Bestyrelsen​

Ladekabler i vand