ajax loader

Bestyrelsen vil gerne byde jer velkommen i klubben, og vi håber I vil føle jer godt tilpas hos os, og at I kommer til at elske samværet med klubben og andre medlemmer. Vi vil gøre hvad vi kan for at I bliver godt modtaget til vores forskellige aktiviteter. Det forud sætter selvfølgelig også at I tilslutter jer de arrangementer der bliver stillet til rådighed, det være sig ugentlige kapsejladser, pinseturen, den årlige klubfest, stander hejsning eller strygning og ikke mindst de mange grill aftener der bare dukker op på alle mulige dage/aftner i løbet af sæsonen. Bare gå hen og læg noget på grillen så er I straks en del af samværet!!

Vi har fælles bådoptagning og bådsøsætning i oktober og april måned, hvis I tilslutter jer til dette, går det noget lettere, med gode råd og hjælpsomhed, og tilmed til en lavere pris.

I foråret bliver der afholdt 2 x “arbejdsdage” hvor man kan deltage i nogle hyggelige timer, hvor der udføres forskellige opgaver som f.eks. rengøring af bygninger ind og udvendig, på havnearealet og andre små opgaver. Det plejer at slutte omkring kl 13 – 14-tiden. Her hjælper alle hinanden, det afsluttes med grill og kartoffelsalat.

ABC vil gerne have at også nye medlemmer deltager i den årlige Generalforsamling, som bliver afholdt i november måned, på restaurant Skyttegaarden, hvor man indleder GF med en varm ret og en øl eller vand til, som ABC er vært ved.

Ved optagelsen i ABC skulle I gerne have modtaget, (hvis I er andelshaver) et andelsbevis og et depositumbevis, pas godt på dem, det er værdi dokumenter. I skulle også gerne have fået udleveret en mappe fra vores havnemester med diverse nedskrevne vedtægter, reglementer og et par standere mm. Når I er på hjemmesiden tryk bare på vores logo   så kommer I rigtig rundt til foto, video og informationer.

Hvis det er en sejlbåd I har, så overvej om det ikke ville være en god ide at deltage i vores populære aftensejladser, der bliver afholdt om tirsdagen i maj, juni, august og september måned. Uanset hvilken sejlbåds type du har, eller hvilken besætning, øvet eller uøvet, så finder vi ud af at få dig rigtig placeret i sejladsen. Der bliver ikke stillet krav til at du skulle kunne f.eks. kapsejladsreglerne, ( vi har vores egne 10 bud) eller have en super besætning. Starttiderne er nemlig individuelle, den bliver skræddersyet til netop din båd/besætning. Sejladsen slutter med at alle både normalt er i mål lige efter hinanden, inden for ca. 10 minutters intervaller. Deltager antallet ligger omkring 20 både. Det er god måde at lære sin båd at kende rigtig godt.

Venlig hilsen

formanden.